Foto profil i aktorit Shefqet Bregu!

0
1571

Shefqet Bregu.
Aktor i roleve dytesore ne teater dhe kinematografine shqiptare.

Eshte diplomuar ne Instituin e Larte te Arteve.
Pervec pjesemarrjes ne disa shfaqje teatrale me Teatrin Popullor, u aktivizua gjithashtu edhe ne disa filma te Kinostudios.

Ne vitin 1983 interpreton ne filmin televiziv “Zambaket e bardhe” (TVSH);
1988 – “Hetimi vazhdon”; 1989 – “Pas takimit te fundit”.

      

Njekohesisht z. Bregu ka qene edhe lexues i Revistes Televizive ne TVSH-ne e kohes. 

(C) Material i rezervuar | U publikua per here te pare qe ne qershor 2021

_________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here