(EKSKLUZIVE) Foto e ditës | Shesh-xhirimet e filmit “Rikonstruksioni”!

0
893

Nga rubrika e faqes “Foto e dites” kemi zgjedhur nje foto te vitit 1988 nga shesh-xhimiet e filmit televiziv “Rikonstruksioni”. Aktoret protagoniste te ketij filmi Herion Mustafaraj (perball) dhe Manjola Nallbani (me shpine nga e majta) ne aksion para kamerave.

Foto ekskluzive per faqen  e dates 20 nentor 2023 qe mban autoresine e operatorit dhe regjisorit Bujar Kokonozi.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply