(EKSKLUZIVE) Foto e ditës | Shesh-xhirimet e filmit “Unë e dua Erën”!

0
344

Nga rubrika e faqes “Foto e dites” kemi zgjedhur nje foto e vitit 1991 nga shesh-xhimiet e filmit televiziv “Une e dua Eren”. Operatori Bujar Kokonozi duke instruktuar aktorin protagonist ne kete film Ndricim Xhepa.

Foto ekskluzive per faqen  e dates 20 nentor 2023 qe mban autoresine e operatorit dhe regjisorit Bujar Kokonozi.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply