Foto e ditës | Stafi i Teatrit “Aleksander Moisiu”, Durres!

0
854

Ne dy fotot si me siper jane nje pjese e aktoreve te Teatrit “Aleksander Moisiu”, Durres ne periudha te ndryshme kohore!

E para nga vitet 60-te – 70-te dhe e dyta vitet `80-te, emra te medhenj te artit skenik shqiptar! 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here