Foto e ditës | Stafi i Teatrit Popullor – 1947!

0
323

Rubrika: Foto e dites, e cila me anen e disa fotove ne kohe, sjell ne kujtese artiste te ndryshem te artit skenik.

Ne foton si me larte eshte fiksuar njeri nga stafet fillestar te Teatrit tone Popullor ne vitin 1947.

Te dashur ndjekes: Ne pamundesi per te bere identifikimin e sejcilit, ftojme per nje ndihme te gjithe te interesuarit, familjaret, koleget, miqte apo te njohurit e artisteve tane ne kete foto.

Ju mirepresim dhe ju falenderojme perzemersisht!
_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply