Foto e ditës | Stafi i Teatrit Popullor…..

0
686

Ne rubriken “Foto e dites” kemi zgjedhur si foto te radhes nje staf nga brezi fillestar i Teatrit Popullor (sot T.K), artistet tane te cilet hodhen themelet e teatrit shqiptar dhe dhane kontributin e tyre ne artin skenik.

Foto © e rezervuar me te drejta autoresie te zonjes V. Pano-Kaloshi!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply