Foto e dites | Teatri “Migjeni”, Shkoder!

0
1629

Ne foto eshte stafi i teatrit “Migjeni”, Shkoder, organika e ketij
institucioni ne vitet `70-te!
Emra te medhenj te artit shkodrane dhe jo vetem: Andrea Skanjeti; Paulin Lacaj; Adem Kastrati; Hasan Smaja; Tano Banushi; Lec Bushati; Lec Fishta; Ndreke Prela; Serfain Fanko; Tinka Kurti; Antoneta Fishta; Vitore Ujka – Nino; Violeta Sekuj; Bep Shiroka; Cezarina Ciftja; Elez Kadria; Viktor Bruceti; Nefail Piraniqi……natyrisht ka dhe shume te tjere ne mesin e ketyre emrave ne kete foto si me poshte (klikoni mbi foton me shpresen qe eshte me e dukeshme ne identifikimin e artisteve)!

 

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply