Foto e ditës | Teto Ollga & Xhaxhi Vani!

0
1721

“Teto Ollga dhe xhaxhi Vani”, natyrisht i referohemi dy artisteve te
paharruar te skenes dhe ekranit, Violeta Manushi (1926-2007) “A.P dhe
Roland Trebicka (1947-2013), dy personazheve te dashur te misheruar me mjeshtri e qe kane mbetur ne memorien e spektatorit dhe ne perjetesi ne historine e aktrimit shqiptar!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Eshte data 6 mars per te dy keto simbole te aktrimit qe i mban akoma te bashkuar si dikur ne interpretim……pervjetori i lindjes per Violeten dhe fatkeqesisht ai i nderrimit te jetes per Rolandin…..!
Nderim dhe respekt!

Foto eshte shkeputur nga komedia e shkelqyer “Pallati 176”!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.