Foto e ditës | Xhevdet Ferri dhe Shkelqim Daja!

0
1320

Foto e dites per sot kemi zgjedhur ate te dy aktoreve Xhevdet Ferri e Shkelqim Daja nga filmi “Era e ngrohte e thellesive”!

Tashti shtype leven edhe mshoi fort. Mire, mire!!
Kadale ore se na i tunde galerine, aq sa do te tronditet edhe shoqja Vali”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here