Foto e ditës | “Zana, vajza çapkëne”…

0
1034

Foto e dites.

Rubrika e faqes e cila risjell ne kujtese te miqve , ndjekesve e lexuesve te saj, fotot te ralla, me te bukura te aktoreve tane nga filmat e Kinostudios ose teatri shqiptar.

Anisa Markarian eshte Zana, vajza çapkëne, volejbolliste e Dinamos
Eshte njera nga batutat e shumta te filmit romantik “Ne cdo stine” me aktoret protagoniste Anisa Markarian dhe Arben Imami.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply