Foto e ditës | Zonjat e mëdha të skenës dhe ekranit shqiptar!

0
2999

“Foto e dites”
Imazhe te vecanta, artiste te ndryshem, momente dhe caste te fiksuara ne aparatin fotografik.

Ne foton e radhes jane te fiksuara tre nga zonjat e medha te skenes dhe ekranit shqiptar:
Drita Pelinku (A.M), Tinka Kurti (A.P) dhe Esma Agolli.

___________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply