Foto e dites | Zyliha Miloti në “Nusja dhe shtetrrethimi”!

0
845

Njera nga rubrikat argetuese te kesaj faqeje eshte edhe “Foto e dites” ku nepermjet fotove te vecanta risjellim ndjekesve te faqes momente dhe aktore te ndryshem ne filmin shqiptar.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ndofta jo te gjithe kujtohen se aktorja e humorit te Shkodres, Zyliha Miloti ka patur nje rol fare episodik ne filmin “Nusja dhe shtetrrethimi” ashtu sic eshte fiksuar edhe ne kete foto. Perkrah saj ne te djathte eaktorja e Teatrit “Migjeni” Antoneta Fishta dhe ne qender, ne kembe aktorja protagoniste e ketij filmi Raimonda Bulku.

___________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021
Foton e mundesoj adm. Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.