Foto e shfaqjes “Përleshja” | 68 vite që nga shfaqja premierë!

0
257

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
Si sot ne kete date, 22 maji, shenon kete vit 68 vjetorin e premieres se shfaqjes “Perleshja” dhene ne skenen e Teatrit Popullor pikerisht me 22 maj 1955.
1955-2023

Drame me 4 akte dhe 5 tabllo e autorit Xhemal Broja

Regjisor:
Piktor
: Hysen Devolli

Interpretet:

(skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 22 maj 2022
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here