Foto e teatrit “Njerëz të thellësive” | Këtë vit 42 vjet që nga premiera!

0
485

PREMIERAT TEATRALE TE TEATRIT POPULLOR
Shfaqja “Njerez te thellesive” e autorit Leka Bungo do te kishte premieren e saj ne skenen e Teatrit Popullor, pikerisht me 2 shtator 1981, plot 42 vjet me pare.

Regjia: Drita Agolli
Koreografia:
Muzika:

Interpretet:
Bujar Lako; Reshat Arbana; Pavlina Mani; Petraq Xhillari….

(Kushdo qe ka informacion eshte i/e lutur te na ndihmoni ne plotesimin dhe saktesimin e kesaj skede. Faleminderit)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe me 1 shtator 2023
_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Referenca: Datat e premierave simbas “60 vjet Teatri Kombetar” (1945-2005) / Shtepia Botuese 55 / F. Slatina / f.15-23

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here