Foto galeri dedikuar “Yjeve të humorit shqiptar”!

0
882

Muaji dhjetor eshte periudha kohore ku kjo faqe i dedikon humorit dhe yjeve te saj ne vite.
Te gjithe atyre qe hodhen themelet e kesaj gjinie e kontribuan gjate gjithe viteve ne berjen e nje historie dhe pasurimin e vlerave te komedise dhe humorit te paster origjinal me taban shqiptar, “Made in Albania” !!!
Nje dedikim trupave te ndryshme te estradave ne rrethe se bashku me aktoret brilante te tyre, natyrisht pa harruar ne asnje cast furrnizuesit , shkrimtaret e skenaristet si Pellumb Kulla, Paulin Selimi, Filip Cakulli, Koco Devole etj.

Nderim dhe respekt per nje pjese te aktoreve qe nuk jetojne me:
Tano Banushi, Skender Sallaku, Ramazan Njala, Fadil Hasa, Aleko Prodani, Gezim Kruja, Vasillaq Vangjeli, Zef Deda, Fuat Boci …..e deri tek artisti i madh multidimensional Koco Devole!
Te paharruar ne perjetesi!

         

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 16 dhjetor 2022

_____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply