Foto galeri e aktores Anila Sula!

0
3802

Anila Sula

Aktore e roleve dytesore dhe episodike. Luajti ne tre filma shqiptare:
Nga mesi i erresires – 1978
Vellezer dhe shoke – 1980
Kohe e larget – 1983

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga administratori i faqes Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply