Foto galeri e aktores Arjana Dosti

0
1230

Arjana Dosti
Aktore e roleve dytesore per te cilen fatkeqesisht mungon informacioni perkates. Eshte nje numer i madh i ketij grupimi aktoresh qe veshtire te gjesh te pakten dicka baze nga karriera e tyre artistike aq me teper se ku ndodhen ato sot.

E ketij grupimi eshte edhe aktorja simpatike e viteve `80-te Arjana Dosti.

Aktoren e gjejme te interpretoje ne filmat:
Ceta e vogel” (1979) ne rolin e nje bareshe, perkrah nje aktoreje tjeter te re per kohen , Danja Saracin, si dhe “Sketerre `43” (1980) si njera nga te burgosurat ne kampin e perqendrimit fashist .

        
        

© Material i rezervuar |Eksluziviteti mban daten 19 gusht 2022
_________________
#KinematografiaShqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply