Foto galeri e aktores Danja Saraçi

0
901

Danja Saraci
Aktore e roleve dytesore e cila nuk pati fatin te interpretoje ne shume filma te Kinostudios, pamvaresisht aftesive te saja aktorjale.
Karriera e saj i ngjason rruges ose trajektores se nje meteori.

Aktoren simpatike e kemi pare te interpretoje ne vitin 1979 ne filmin e metrazhit te shkurter “Ceta e vogel” ne rolin e nje bareshe, fshatare te zones se Miredites.
Duhet thene se edhe pse filmi u censurua (deri ne vitin 1990) aktoret e stafit te tij dhe Danja , aktorja e re per kohen interpretuan me profesionalizem .

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti mban daten 19 gusht 2022
_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivtet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply