Foto galeri e aktores Dhurata Kasmi | “Meteorë” të skenës shqiptare!

0
4397

Nje nga temat e kesaj faqe eshte edhe “Meteore te skenes”, me synimin per te nxjerre nga “pluhuri” i harreses nje pjese te atyre aktoreve tane te cilet per vete faktin e pamvaresisht nga aftesia e tyre interpretative, kane patur nje karriere te shkurter tamam si ndricimi dhe rrugetimi i nje meteori!

Ne kete kategori perfshihet edhe aktorja Dhurata Kasmi qe nuk pati fatin te luante ne shume filma shqiptare.

Aktorja e fillon ne vitin 1983 ne filmin “Dora e ngrohte” dhe madje ne nje rol jo fort dytesor. Kater vjet me vone ne vitin 1987, luan ne filmin “Perseri pranvere” dhe me pas ne “Balada e Kurbinit”….

Me poshte nje foto galeri me rolet e saja:

__________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021
Fotot jane kontribut i administratorit te kesaj faqe Ermal B.

 

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply