Foto galeri e aktores Ema Shteto | “Meteorë” të skenës shqiptare!

0
2828

Ema Shteto
Aktorja e “vogel” e filmave per femije!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Lindi ne Tirane ne vitin 1964. Mbaroi studimet ne fakultetin Ekonomik dhe u aktivizua ne disa filma kryesisht ne role dytesore ose episodike.

Akoma femije shfaqet ne filmin shqiptar ne “A, B, C….Zh” ne klasen e pare te shkolles 8 vjecare “Konferenca e Pezes” ne Tirane, ne vitin 1971.

Vazhdon gjithashtu si aktore e vogel ne filmat per femije “Mimoza llastica”, “Beni ecen vete”.

Teresisht emrin e saj e gjejme ne 4-5 filma te pakten simbas kerkimeve tona:
1971 – A,B,C….ZH
1973 – Mimoza llastica
1975 – Beni ecen vete
1979 – Mesonjetorja
1980 – Ne cdo stine.

Eshte e fiksuar ne kujtesen e filmit shqiptar ne “Ne cdo stine” si ajo vajza studente (cuksja) ne dritare qe reagon me nje levizje te dores batutes se kolegut student , Yllit:
“Hej, rradha dy karrigia 7-te, me ne e keni ?!”

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.