Foto galeri e aktores Flora Mërtiri | “Kryetarka” e filmit “Kapedani”!

0
2488

Flora Mertiri
Aktore e roleve dytesore ose episodike.

Mbahet mend me mire nga spektatori shqiptar ne interpretimin e rolit te kryetares se kooperatives ne komedine “Kapedani” – 1972.
Pas ketij viti ose interpretimi emrin e saj nuk e ndeshim ne asnje film.

Sidoqofte, pamvaresisht, interpretimeve sporadike te disa aktoreve dytesore, qellimi i kesaj faqe eshte qe t`i kujtoje ato pa i lene ne harrese edhe pse gjetja e informacionit per kete grup aktoresh eshte pothuajse e pamundur, nje “mission impossible”.

Ja nje foto galeri ne nderim dhe respekt per kontributin e dhene

Ekskluziviteti ne kete faqe : qershor 2021

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply