Foto galeri e aktores Flutura Godo | “Meteorë” të skenës!

0
4187

Flutura Godo | “Meteore” te skenes shqiptare
Aktore e Teatrit “Skampa, Elbasan si dhe e Kinematografise Shqiptare

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

“Meteore te skenes” rubrika e faqes per te mos lene ne harrese nje pjese te aktoreve tane te cilet per vete faktin e pamvaresisht nga aftesia e tyre interpretative, kane patur nje karriere te shkurter tamam si ndricimi dhe rrugetimi i nje meteori!
Ne kete kategori perfshihet edhe aktorja elbasanase zonja Flutura Godo qe nuk pati fatin te luante ne shume filma shqiptare.

Lindi ne Elbasan ne vitin 1962 e ku mbas mbarimit te Insitutit te Larte te Arteve ne Tirane ne degen e aktrimit do te perfshihet me pas ne organiken e Teatrit “Skampa” si aktore.

Pervec interpretimeve ne skenen e teatrit ku nder te tjera mund te permendim shfaqjet “Shtepia e Bernarda Albes” (interpretoi me trupen e studenteve te ILA-se pune diplome) apo edhe “Engjejt e sketerres” etj. ajo u aktivizua edhe ne disa filma shqiptare si:
“Shtepia jone e perbashket” – 1982.
“Zambaket e bardhe” – 1983;
“Bote e padukshme” – 1997;
“Ngjyrat e moshes” – 1990.

Aktualisht jeton ne Torino , Itali me familjen e saj.


________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
U publikua per here te pare ne shtator 2020 (Facebook ne faqen me te njejtin emer) © Material i rezervuar!

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.