Foto galeri e aktores Manushaqe Qinami | “Meteore” të skenës shqiptare!

0
3744

Manushaqe Qinami | “Meteore” te skenes shqiptare

Tashme “Meteore te skenes” eshte bere nje nga temat e faqes, me synimin per te nxjerre nga “pluhuri” i harreses nje pjese te atyre aktoreve tane te cilet per vete faktin e pamvaresisht nga aftesia e tyre interpretative, kane patur nje karriere te shkurter tamam si ndricimi dhe rrugetimi i nje meteori! Ne kete kategori perfshihet edhe aktorja Manushaqe Qinami se ciles i kemi dedikuar nje album fotografik.

Aktore e roleve dytesore e cila u aktivizua ne disa filma te Kinostudios si ne “Koncert ne vitin `36” – 1978; “Karnavalet” – 1980; “Gezhoja e vjeter” – 1980; “Dritat e qytezes” – 1983; “Enderr per nje karrige” – 1984; “Eja” – 1987.

Roli i vetem dhe me te cilin e dallon aktoren eshte ai i Donikes ne filmin “Koncert ne v. 36”- 1978, roli i jetes te cilin e interpretoi me mjaft profesionalizem dhe qe i dha nje shtyse aktores te aktivizohet edhe ne filma te tjere.

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply