Foto galeri e aktores Matilda Makoçi, bukuria dhe eleganca e skenës shqiptare!

0
1457

Matilda Makoci, aktorja e shqiptare nepermjet fotove nga rolet dhe interpretimet e saje ne filmi dhe teater.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here