Foto galeri e aktores Tinka Kurti “Artiste e Popullit”!

0
602

Portret i nje Ikone te aktrimit shqiptar.
Tinka Kurti dhe rolet e panumerta nepermjet ketij foto albumi te gjere fotografik.

_______________

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply