Foto galeri e aktores Zhaneta Papamihali!

0
2551

Zhaneta Papamihali
Aktore e roleve dytesore!

Lindi ne Gjirokaster ne vitin 1940. Punoi si aktore ne Teatrin “Zihni Sako” – Gjirokaster.

Pervec shfaqjeve teatrale ne skenen e ketij teatri interpretoi ne disa filma shqiptare te Kinostudios ndonese ne role dytesore ku megjithate ra ne sy jo vetem per pamjen e nje zonje mondane por ne vecanti aktrimin profesional duke u dalluar ne misherimin e roleve tek filmat: “I treti” – 1978; “Shterngata ne mal” – 1979; “Fillim i veshtire” – 1986; “Kemishet me dyll” – 1987; “Perseri pranvere” – 1987; “Pas takimit te fundit” – 1990.

Mbas 90-tes vazhdoi te shfaqet ne mjaft filma te tjere perseri ne interpretimin roleve dytesore si tek seriali “Une ti dhe Kasandra”; “Shenjetorja” – 2008 , deri tek filmi i fundit ne v. 2013 “Femrat”.


______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply