Foto galeri e aktorit amator Agron Mema!

0
2131

Aktor i levizjes amatore i roleve dytesore dhe episodike.
Veprimtari e tij ne filmat shqiptare te Kinostudios u zhvillua gjate viteve 80-te dhe 90-te. Ndonese luajti ne disa filma shqiptar nuk iu permend emri asnjehere.

Ja dhe filmat ku u shfaq aktori :
Dhe vjen nje dite (1986)
Rrethi i kujteses (1987)
Zevendesi i grave (1987)
Perralle nga e kaluara (1987)
Treni niset ne shtate pa pese (1988)
Hetimi Vazhdon (1988)
Djali elastik (1989)
Kronika e një nate (1990)
Vdekja e burrit (1990)

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga adminstratori i kesaj faqe Erald B.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here