Foto galeri e aktorit Frederik Zhilla!

0
1971

Frederik Zhilla
Aktor i roleve dytesore dhe episodike.

Megjithate pati fatin te interpretoje ne nje numer te konsiderueshem filmash te Kinostudios, ndonese nuk vinte nga shkolla e aktrimit por nga levizja amatore.

Me poshte kemi mundesuar nje foto album nga rolet e tij si dhe skenden e plote te filmave.

 
 
 

Ëndërr për një karrige  – 1984
Duaje emrin tënd  – 1984
Enveri yne  – 1985
Kur hapen dyert e jetës – 1986
Fillim i veshtire – 1986
Dhe vjen një ditë – 1986
Zëvendësi i grave – 1987
Vrasje ne gjueti – 1987
Telefoni i nje mengjesi – 1987
Ngjyrat e moshës – 1990

 
 
 
 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 1 mars 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply