Foto galeri e aktorit Guri Kamenica!

0
2030

Guri Kamenica
Aktor i roleve dytesore aty ku edhe u aktivizua ne disa filma shqiptar te Kinostudios si dhe televizivet e prodhimit te TVSH-se.

Lindi me 3 tetor 1941 ne Korce.

Ne vitin 1970 interpreton rolin e nje farmacisti tek filmi “I teti ne Bronx”. Dy vjet me vone, 1972, luan ne rolin e luftetarit Sulo Kenga tek “Yje te neteve te gjata”.
Aktori interpretoi gjithashtu edhe ne serialin e vitit 1978 – “I treti” (TV) ne rolin e Xhemalit.

© Material i rezervuar | Ekskluzive ne kete faqe me daten 21 qershor 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here