Foto galeri e aktorit korçar Fotaq Xheka!

0
3002

Fotaq Xheka
Aktor i teatrit “Andon Z. Cajupi”, Korce!
Kryesisht luajti role dytesore dhe episodike.

Lindi ne Korce. Perpos shfaqjeve teatrale me trupen profesioniste te qytetit te Korces, “Andon Z. Cajupi”, u aktivizua edhe ne disa filma shqiptare.

Keshtu ne vitin 1979 ne filmin televiziv , prodhim i TVSH-se ne “Shterngata ne mal” ne rolin e keshilltarit te ambasades; vazhdon me nje tjeter serial televiziv “Agimet e stines se madhe” ne vitin 1981 ne rolin e Taqit.

       

Pas 8 vjetesh, ne vitin 1989, interpreton nje rol te planit te pare ne filmin “Kush eshte vrasesi”, duke misheruar nje personazh negativ ate te Nikos.

Role te tjera: “Opera per tre groshe” (teledrame)

Foto galeri nga roli i Nikos ne "Kush eshte vrasesi"
   
   
   
   

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 9 nentor 2022
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply