Foto galeri e aktorit korcar Kiço Kerri!

0
3140

Kiço Kerri
Aktori i teatrit korcar dhe i kinematografise ndonese ne role dytesore.

Lindi ne Germenje te Korces ne v. 1948. Punoi si aktor ne Teatrin “A. Z. Cajupi”, Korce ku interpretoi ne shume shfaqje teatrale te qytetit nga te cilat mund te vecojme “Qyteti i akuzuar”.

Njekohesisht interpretoi ne disa filma nga te cilet kujtojme:

Gjeneral gramafoni – 1978………zoti Vincenzo
Nje ngjarje ne liqen TV – 1982………Andrea, sekretari i Partise
Rrethimi i vogel – 1986…….Ligori, shefi i Komitetit
Dasem e cuditshme – 1986…….oficeri italian

_____________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply