Foto galeri e aktorit Met Shehu (1928-1994)!

0
2723

Met Shehu (1928-1994)
Ben pjese ne grupimin e aktoreve kryesisht ne role dytesore dhe episodike dhe per te cilet nuk ka informacion. Megjithate faqja jone per te mos lene keto aktore ne pluhurin e harreses eshte munduar te beje dicka simbolike, njefare informacioni sidoqofte.

Aktor qe vjen nga levizja amatore. Punoi per shume vite ne Fabriken e Cigareve ne Durres duke qene edhe aktor me trupen e estrades dhe teatrit te kesaj ndermarrje.

Nderroi jete me 31 maj 1994 

M. Shehu interpretoi ne nje numer te konsiderueshem filmash te kinostudios si me poshte:
Ilegalet ……punetori i shtepise tek z. Tosti, – 1976
“Koncert ne vitin 36”…….Xhaferr aga – 1978
“Këshilltarët”…… Neziri – 1979
“Itendenti”……… – 1980
Sketerre `43…..i burgosur – 1980
“Plaku dhe hasmi”…nje qytetar duke dialoguar ne sfond – 1981
“Besa e kuqe”………njeri nga xhandaret – 1982
“Dora e ngrohte”……..roja e kantierit – 1983
“Sinjali i dashurise”…..roje – 1988
“Shpresa” …..roje – 1989

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 8 korrik 2022

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply