Foto galeri e aktorit Petref Larti

0
2638

Keshtu ne filmat shqiptare te Kinostudios “Shqiperia e re”, pervec tashme aktoreve te mirenjohur, koloseve ose yjeve te kinemase shqiptare, keto filma i kane ofruar spektatorit tone edhe nje grupim tjeter aktoresh te roleve dytesore te cilet nuk paten fatin te interpretojne ne shume filma ose ne rolin e protagonisteve megjithe aftesite e tyre aktoriale.

Pikerisht ketij grupimi plus edhe ato qe vinin nga levizja amatore, per interesin e lexuesit dhe per mos t`i lene ne harrese, kjo faqe do i sjelle ne kujtese nepermjet fotove.

Pertef Larti
Aktor i roleve dytesore ne kinematografi. Punoi si aktor ne Teatrin “Skampa” te Elbasanit.

Interpretoi ne filmat:
1978 – Gjeneral gramafoni
1980 – Nusja
1986 – Rrethimi i vogel
_____________________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply