Foto galeri e aktorit veteran Tonin Konçi!

0
1797

Tonin Konçi
Njeri nga aktoret e pare te skenes dhe ekranit shqiptar.

Per nje pjese te aktoreve tane, tashme sic e kemi theksuar edhe ne shume raste te tjera, informacioni eshte i manget, megjithate #KinematografiaShqiptare ka synimin per te nxjerre nga “pluhuri” i harreses nje pjese te atyre aktoreve te cilet per vete faktin e pamvaresisht nga aftesite interpretative, kane formuar nje karriere dhe emer ne artin skenik edhe pse shume prej ketij grupimi aktoresh eshte lene dhe lihet ne harrese, dhe brezi i ri nuk ka njohuri, informacion aq me keq per ato aktore e artiste te filleses.

Tonin Koci eshte njeri nga aktoret veteran te skenes dhe ekranit. Punoi per nje kohe te gjate ne Teatrin e Estrades se Tiranes duke dhene kontributin e tij te konsiderueshem ne zhanrin e humorit e te komedise.

U aktivizua gjithashtu ne filmat e pare te Kinostudios nga te cilet mbahet mend :
”Debatik” – 1961;
“Vitet e para” – 1965;
“Brazdat” – 1973;
“Kur hiqen maskat” – 1974
“Sketerre `43” – 1980

Me poshte nje foto galeri ne respekt te aktorit per kontributin e pamohueshem.

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply