Foto galeri e drames “Lezja” | 48 vjet nga shfaqja premierë!

0
232

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

5 nentori i ketij viti sjell ne kujtese 48 vjetorin e drames “Lezja” shfaqur ne skenen e Teatrit Popullor ne vitin 1975.

Autori: Kico Blushi
Regjia: Pirro Mani
Skenografia: Agim Zajmi

Interpretet:
Pavlina Mani & Elida Janushi…..Lezja
Vasillaq Vangjeli
Violeta Manushi…..
Gjon Karma……
Ahmet Pasha……
Luan Qerimi….
Ndrek Shkjezi…..
Anastas Kristofori….
Zef Bushati……
Drita Haxhiraj…….
Tomorr Guce…. etj.

 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 13 nentor 2023
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Referenca: Faqe nga libri “Teatri dhe Aktori”; “Shenime Kritike” – J. Papagjoni | (C) Shtepia Botuese “Naim Frasheri” – Tirane 1980 / f. 147-153


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply