Foto galeri e dramës “Shtatë shaljanët” | 66 vjet që nga shfaqja premierë!

0
981

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
30 marsi shenon kete vit 66 vjetorin e shfaqjes premiere te teatrit “Shtate shaljanet” me autor Ndreke Lucen. 1958-2024
Drame historike me 5 akte dhe 7 tabllo

Regjisor: Pandi Stillu
Skenografia:

Interpretet:
Ndreke Luca…..Deli Pjetra
Loro Kovaci……Marash Pali
Sander Prosi……..Vuksan Gjoni
Gjon Karma….Ndreke Altana
Lazer Filipi……Dode Shpendi
Avni Resuli…….Gjelosh Ndou
Ndoc Gora…….Duke Marku
Xhevat Serezi…….Prela
Ilia Shyti……Pellumbi
Vaso Peci….Vata
Behije Cela…….Tringa
Esma Agolli……..Mria
Marika Kallamata…….Lula
Violeta Manushi………Syka
Drita Pelinku……..Mara
Sulejman Pitarka……..Osmani
Lazer Filipi…….Ymeri
Luan Qerimi……Ahmeti
Prokop Mima…….Ibrahim pasha, veziri i Shkodres
Stefan Pali………Ali Bregu
Mihal Popi……..Murati, i derguari i sulltanit
Agron Gashi……Abdullai, djali i vezirit
Seit Boshnjaku……Abaz aga
Neki Shkaba ……..Ademi, portieri
Qenan Toro………Sadiku, ushtari kosovar

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 29 mars 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply