Foto galeri e “Elës” | Teuta Keçi në “Vajzat me kordele të kuqe”!

0
1043

Teuta Keçi
Pothuajse asgje fare nuk dihet per Teuten, “Elen”, vajzen simpatike tek filmi “Vajzat me kordele te kuqe”.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Tiparet e bukura, prerja me stil e flokeve sipas fytyres krahas interpretimit natyrisht bie ne sy tek shikuesit e filmit, dhe jo me kot regjisori Erebara e kishte zgjedhur ate nga radhet e studenteve madje e vendosur nder 3-4 rolet protagoniste te vajzave ne kete film, te vitit 1978.

Me pas emrin e saj si aktore nuk e gjejme gjekundi, as para dhe as pas vitit 1978. Nuk jemi te qarte gjithashtu nese zonja Keçi ishte e diplomuar si aktore apo u perzgjodh vetem per kete rol nga regjisori Gezim Erebara.

Sidoqofte Kinematografia Shqiptare i ka dedikuar asaj nje album fotografik ,pikerisht per rolin e Eles njera nga drejtueset e vajzave me kordele te kuqe.

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 1 mars 2022

Vini re: Kushdo qe ka dijeni ose informacion te sakte ne lidhje me zonjen Teuta Keci eshte mese i / e mirepritur te komunikoje me faqen ne privat. Ju falenderojme paraprakisht!
_____________ 

Kjo eshte “Kinematografia Shqiptare”, vëndi i duhur ku qëndron arti skenik, vendi qe bashkon dishepujt e saj!  Nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.