Foto galeri e filmit “Një shoqe nga fshati” | 42 vjetori i shfaqjes!

0
2266

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Si sot ne kete date , 42 vjet me pare u shfaq premiera e filmit “Nje shoqe nga fshati”. 9 mars 1981 – 2023!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda e filmit per nje informacion me te gjere si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film.

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.