Foto galeri e filmi “Pas vdekjes” | 42 vjet që nga shfaqja!

0
1649

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
42 vjetori i shfaqjes se filmit “Pas vdekjes” i cili i dha ne Tirane per here te pare me 1 shtator 1980.

Skenda informative si me poshte dhe nje album fotografik nga ku film:

 
________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here