Foto galeri e filmi “Qyteti më i ri në botë” | 49 vjet që nga shfaqja!

0
1159

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 15 nentor shenon kete vit 49 vjetorin e premieres se filmit per femije “Qyteti me i ri ne bote” shfaqur ne Tirane pikerisht me 15 nentor 1974.

1974-2023!

Me poshte skeda informative e filmit si dhe nje album me fotografi po nga ky film:

_______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply