Foto galeri e filmi “Shtigje lufte” | 49 vjet që nga shfaqja!

0
1585

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR – KINOSTUDIO “SHQIPERIA E RE”!
27 nentori i ketij viti, sjell ne kujtese 49 vjetorin e premieres se filmit “Shtigje te luftes” shfaqur ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane ne vitin e larget 1974.

1974-2023

Me poshte eshte skeda informative si dhe nje fotogaleri nga ky film:

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply