Foto galeri e filmit “a,b,c…zh” | 51 vjet që nga shfaqja!

0
793

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Filmi per femije “a,b,c….zh” do kete premieren e shfaqjes me 16 shkurt 1972 ! Kete vit perkon me 51 vjetorin e shfaqjes ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane! 1972 – 2023

Interpretojne ne kete film mesuesja Henrieta Bimbashi dhe nxenesit e klases se pare te shkolles 8 vjecare “Koferenca e Pezes”, Tirane!

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte si dhe nje foto album nga ky film:

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here