Foto galeri e filmit “Agimet e stinës së madhe” | 42 vjet që nga shfaqja!

0
2023

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR – TELEVIZIV
Filmi televiziv me 5 seri “Agimet e stines se madhe” do te shfaqej per here te pare ne Televizionin Publik Shqiptar ne vitin 1981 gjate muajit nentor dhe dhjetor ne datat si me poshte:

Seria I – 24 nentor
Seria II – 26 nentor
Seria III – 29 nentor
Seria IV – 1 dhjetor
Seria V – 3 dhjetor

1981 – 2023

Me poshte eshte skeda informative si dhe nje super foto album nga 5 serite e ketij filmi:


______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply