Foto galeri e filmit “Apasionata” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
638

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 22 prill, sjell kete vit 38 vjetorin e shfaqjes se filmit “Apasionata” dhene ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane. 1984-2022

Aktoret Matilda Makoi dhe Agim Qirjaqi u nderuan me medaljon perkatesisht per rolin e Mires dhe te mesues Janit ne Festivalin e VI-te te Filmit Artistik Shqiptare, ne tetor 1985.

Me poshte kemi mundesuar skeden informative si dhe nje album te gjere fotografik shkeputur nga ky film

 

     
     
     
     

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here