Foto galeri e filmit “Arjana” !

0
1136

Filmi Shqiptar i Kinostudios “Shqiperia e Re”

“Arjana” eshte nje film i metrazhit te shkurter, prodhuar nga
Kinostudio “Shqiperia e Re” ne vitin 1989.
Skenari: Valter File
Regjia: Grigor Stavri
Operator: Gavrosh Haxhihyseni
Piktur filmi dhe kostumesh: Sali Allmuca
Kompozitor: Maksim Shehu
Drejtor filmi: klement Rota
Operator zeri: Spiro Konduri
Montazhi: Nada Karamani
Grimi: Durim Neziri dhe Gazmend Jasa
As. regjisor: Diana Gjiknuri
As. operator: Reis Cico
Formuluese zhurmash: M. Seiti
Administrator: V. Leka
Piktor ekzekutues: V. Bizhga
Brigadier ndricimi: M. Zemblaku
Kostumier, rekuizitier: H. Terpo

INTERPRETOJNE AKTORET:
Jul Nenshati……Fatmiri, doktori i ri
Guljelm Radoja…..profesori
Albana Mici……Arjana, vajza e profesorit
Sadush Ylli…..doktor , koleg i Fatmirit
Bujar Pelingu….
Gezim Tola……

Kohzgjatja e filmit: 18 min.

Me poshte nje foto galeri e gjere nga ky film.

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 9 korrik 2022
_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot jane kontribut i administratoreve te kesaj faqe. 

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply