Foto galeri e filmit “Ballë për ballë” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
2825

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Si sot ne kete date, me 7 nentor 1979, plot 44 vjet te shkuara do te shfaqej ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane filmi “Balle per balle”!
(1979 – 2023).

Shtypi i kohes do te shkruante gjeresisht per kete film:
“E drejta dhe heroizmi perballe tradhetise e shantazhit” (revista Nentori – 1980); “Nje film i bukur per qendresen” (revista Ne sherbim te popullit – 1979); “Kur trajtohen tema te medha politike, momente kyce te historise” (revista Skena dhe Ekrani – 1980) etj.

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik, momente dhe aktore nga ky film:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply