Foto galeri e filmit “Bardhe e zi”!

0
604

Filmi shqiptar i Kinostudios “Shqiperia e Re”
Film i metrazhit te shkurter
“Bardhe e zi”

Si me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri nga ky film:
Skenari: Gjergj Xhuvani
Regjia: Gjergj Xhuvani
Operator: Vangjush Leka
Piktor: Bujar Luca
Kompozitor: Aleksander Vezuli
Drejtor i filmit: Uran Strazimiri
Operator zeri: Spiro Konduri
Regjisore montazhi: Atalanta Pasko

Grimior: Gasment Jasa
As. regjisor: Robert Gjoca
As. operator: Aleksander Melyshi
As. operator zeri: Mehmet Xhafa
Nen drejtor filmi: A. Lako
Brigadier ndricimi: A. Zoto
Kostumier: Xh. Sukniqi
Dublimi i zhurmave: E. Frasheri
Piktor ekzekutues: F. Tufina

INTERPRETOJNE:
Gezim Rudi
Artan Imami
Petrit Malaj
Doris Prela
Luiza Xhuvani

Ne rolet e tjera episodike:
B. Qesja / E. Kerpi / A. Alibali

______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply