Foto galeri e filmit “Beni ecën vetë” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
849

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
“Beni ecen vete” kete vit ben 47 vjet qe nga data e shfaqjes, pikerisht me 24 janar 1976. Filmi e pati premieren ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.

U shpall filmi me i mire (se bashku me filmin “Ne fillim te veres) ne Festivalin e I te Filmit Shqiptar – prill 1976

U nderua me Cmimin e Republikes se Klasit te I per regjine (Xhanfiza Keko) dhe Cmimin e Republikes se Klasit te III per skenarin (Kico Blushi) – 1979

U nderua me Cmim te vecante ne Festivalin e VIII Nderkombetar te filmave per femije dhe te rinj ne Xhifone Viale Piana , Salerno – Itali, 1978

Mori gjithashtu film te vecante ne Festivalin Nderkombetar te Filmave ne Beograd – 1976.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte dhe nje foto galeri te gjere nga ky film:


 

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply