Foto galeri e filmit “Brazdat” | 50 vjetori i shfaqjes premierë!

0
1467

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Ky vit shenoh 50 vjetorin e shfaqjes premiere te filmit “Brazdat”,  pikerisht me 23 dhjetor 1973, do te shfaqej ne kinemate e Tiranes premiera e tij.

1973-2023!

Me poshte skeda informative si dhe nje foto album i gjere nga ky film:

Pergaditit “K.SH” – dhjetor 2021
__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here