Foto galeri e filmit “Çifti i lumtur” | 48 vjet që nga shfaqja

0
1107

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
1975-2023! 48 vjet me pare, me 27 tetor, u shfaq ne Shkoder premiera e filmit “Cifti i lumtur”.

Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri nga ky film:


_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply